5 tips over betonboringen U kunt vandaag gebruiken

Ook een bestanddeel van Stubbe is Studiam, ons grossier in professionele en hoogwaardige diamantgereedschappen.

Daarin zijn we flexibel. We werken buitengewoon netjes en zoveel mogelijk stofvrij. Daardoor mogen we u zodra opdrachtgever voor verbouwingen veel overlast besparen.

Toepassingen: sleuven, sparingen vanwege doorvoeringen en betonpalen, verminderen betreffende vloeren door ze in blokken te zagen, et cetera

Heel wat opdrachtgevers kennen De Jong Betonboringen indien Nederlands oudste specialist op dit gebied betreffende betonboor– en zaagtechniek en dat wensen wij allicht graag zo behouden. In 1965 introduceerden wij een wegens Europa nieuwe techniek in een bouw, immers het boren betreffende diamant.

Wij zagen betonnen wanden betreffende onze wandzaagmachine op rails tot ons maximale dikte van 90 centimeter. 

Stubbe boort in huizen, bedrijfspanden, dammen, bunkers en tunnels. Een dieptes en diameters peilen wij in overleg. U dan ook kan voor het terug voor het betonboren aangaande een klein gat betreffende 6 millimeter breed en 10 centimeter diep. Doch tevens ons omvangrijk gat met 900 millimeter breed en 150 centimeter diep boren wij wegens u dan ook. Ons gat boren kan zijn wellicht benodigd teneinde: Leidingen via te voeren

Dit vervaardigen met ons trapsparing naar een bovenliggende verdieping behoort ook tot onze opties. Een betonvloer wordt door ons ingezaagd en daarop in brokstukken gehakt.

Het afleveren en assembleren aangaande ons grote diversiteit met chemische en mechanische verankeringen, stekken en draadeinden vormt een essentieel bestanddeel uit aangaande de werkzaamheden.

Betonslijpen en -frezen Naast het boor- en zaagwerk behouden we ons bezig met dit affrezen met beton- en cementdekvloeren. Tevens ruwen wij  betonvloeren op een snellere click here aanhechting of tegen gladheid. 

We zagen met de draadzaagmachines objecten in hapklare brokken in ook steen ingeval beton. Ook dit zagen betreffende cirkels tot een diameter over  9 meter behoort tot een mogelijkheden. 

Wij boren gaten betreffende widia- of hardmetaalboren die ook elektrisch als lucht aangedreven zijn. Hierbij verlijmen we staven, stekken of betonijzer betreffende chemische lijm.

Ons beurs is gevestigd in Kampen, maar onze mensen bestaan in enorm nederland werkend vanwege betonboringen.

Ook bestaan we specialistisch in bevestigings-methodes met chemische ankers of tweecomponentenverlijmingen, ons discipline waaraan de overheid almaar hogere voorwaarden stelt aan de hand met een Beoordelingsrichtlijn 0509 (BRL).

Het werkgebied omvat een gewest met ons straal met circa 80km.omtrent Eindhoven, in Nederland en België zowel wegens een B&U indien een GWW-sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *